Läge

Valkommen till Hotel San Giorgios och Olimpic Florences officiella hemsida. San Giorgio Hotel i Florens ar ett familjeagt, billigt 3 stjarnigt hotel i Florens i den centrala gamla delen nara Florens tagstation. Ett familjedrivet hotel hotellet ar i mycket gott skick och renoveras periodvis for att behalla den hoga standard som det alltid har haft.

Fotogalleri

Ta en titt själv att se vad stora anläggningar vi har och de största attraktionerna inom gångavstånd från oss ...

NEW !!! - Flygplatsanslutning

NYT LINK Tramway T2 Florens Peretola flygplats - Piazza Dell'Unità Italiana, FRONT STOP Hotel San Giorgio.

 

Med bil - Parkering Villa Costanza - Tramvia T1 - Hotel S.Giorgio

Välkommen till Hotel San Giorgio och Olimpic Florens

Privatagt 3 stjarnigt centralt hotel i Florens.

Hotel San Giorgio & Olimpic
Presentation

Hotel San Giorgio & Olimpic är ett elegant och bekvämt 3-stjärnigt hotell. Rummen är inredda i den typiska stilen av den stackars florentinska konsten, med modern modernitet. Vissa rum har en balkong där du kan äta frukost med en underbar utsikt utsikt över Medici kapellerna, Duomo och kyrkan S. Maria Novella. Strategiskt beläget i Florens historiska centrum, där allt ligger inom gångavstånd: 100 meter från SMN-stationen, 200 meter från Duomo och mittemot terminalen till den nya spårvagnen T2 mot Florens flygplats.

Hotel San Giorgio & Olimpic
Vår personal

Vår personal är kvalificerad, tillgänglig och flerspråkig redo att tillgodose våra kunders behov: bokningsturer, museer, utställningar etc.

Klar för att hjälpa kunder att uppskatta den mest autentiska kulturen, konsten och traditionerna i Florens och dess underbara omgivning. Receptionen är öppen 24/24.

uparrow