Roma

Distanta: 290 Km - 1 ora 40 minute cu trenul Eurostar

Milano

Distanta: 300 Km - 2 ora 30 minute cu trenul Eurostar

Venetia

Distanta: 250 Km - 2 ora 50 minute cu trenul Eurostar

Locație

Hotelul San Giorgio & Olimpic Florenta este situat in centrul istoric al Florentei, la o distanta mica de atractiile cele mai faimoase care sunt la cateva minute de mers de locatia superba a hotelului San Giorgio. Fiind aproape de statia de tren Santa Maria Novella (statia principala din Florenta) hotelul este alegerea ideala pentru cei care cauta un hotel in centrul istoric al orasului, aproape de statie. Vizitati Domul, admirati Domul lui Brunelleschi sau savurti o inghetata privind privelistea de pe podul Ponte Vecchio...

Va rugam sa asteptati ca harta interactiva sa se incarce... Navigati pe harta, zoom in, zoom out cu mouse-ul sau clic aici pentru full screen.

Cum sa ajungeti la hotelul San Giorgio & Olimpic

Cu trenul : Gara principala Santa Maria Novella este la doar 100 m distanta.Toate trenurile de la Intercity si Eurostar se opresc aici, facand hotelul San Giorgio hotelul ideal pentru turistii care sosesc cu trenul.

Cu masina : Hotelul San Giorgio poate sa ofere parcari private intr-un garaj apropiat.Va rugam sa ne anuntati daca sositi cu masina ca sa rezervam parcarea.Trebuie sa platiti doar o suma mica in plus pentru acest serviciu.

Cu avionul : Aeroportul cel mai apropiat de Florenta este Aeroportul Amerigo Vespucci la 2,5 km.Cele mai multe zboruri internationale(Ryan air inclus) aterizeaza pe Aeroportul Galileo Gallilei din Pisa, la 80 km(55 minute cu trenul) statia de tren este chiar langa Aeroport; platforma este la aproximativ 7 m de cladirea terminalului principal, facandu-l foarte accesibil pentru oricine care vine cu avionul.

David de Michelangelo - Galleria dell`Accademia

Distanta: 300m
Originalul se afla aici, dar trebuie sa fiti atenti la copii(sunt 7 imitatii de marime naturala in centrul Florentei).Trebuie sa o luati spre Piazza San Marco, dupa aceea spre Galleria Dell`Accademia.

Duomo

Distanta: 200m
Dupa parasirea hotelului luati-o la dreapta, dupa aceea la stanga. Mergeti drept inainte pana ajungeti la Dom. Este foarte dificil sa-l pierdeti din vedere, fiind situat in centrul istoric al Florentei. Stiati? Legea florentina nu permite ca orice alta cladire sa depaseasca inaltimea catedralei si domului de un portocaliu intens al lui Brunelleschi.

Galeria Uffizi

Distanta: 500m
Galeria Uffizi este situat chiar langa raul Arno si Ponte Vecchio.Contactati administratia hotelului pentru rezervarea biletelor ca sa evitati cozile lungi, indeosebi lunile de primavara si vara.

Piazzale Michelangelo si Ponte Vecchio

Distanta: 400m
Admirati panorama incantatoare din Piazzale Michelangelo, savurati o inghetata cat va plimbati pe Ponte Vecchio, podul cel mai vechi din Florenta.Ambele atractii sunt in centru, la aproximativ 15-25 minute de mers de la hotelul San Giorgio.

uparrow