Galerie Foto

Aruncati o privire pentru tine pentru a vedea ce facilități mare avem și principalele atracții la câțiva pași de noi ...

Locație

Bine ati venti pe site-ul oficial al hotelului San Giorgio & Olimpic din Florenta. Hotelul San Giorgio din Florenta este hotel detinut de o familie, un hotel ieftin de 3 stele, situat in centrul istoric, aproape de statia de tren din Florenta. Un hotel detinut de o familie, mentinut in stare buna si renovat periodic ca sa mentina standardul ridicat pe care si l-a propus.

Hotel Rex Florence

Va rugam sa vizitati, de asemenea, sora noastră Hotel Rex Florenta situat chiar la colț ... Un hotel tradițional de 3 stele cu 32 de camere fermecătoare. Pentru a vedea sora hotelul nostru click aici - Hotel Rex Florence

Bine ați venit la Hotel San Giorgio și Olimpic Florența

Privat de 3 stele in centrul Florentei.

Camere Accesibile

Hotel San Giorgio & Olimpic Florența oferă camere de înaltă calitate, într-o varietate de dimensiuni. Fiecare cameră este decorată și mobilată într-un stil elegant modern, cu mobilier de calitate și țesături bogate. Toate camerele se bucură, de asemenea, cele mai recente contra Ministerului Apărării, inclusiv Wi-Fi gratuit acces la internet, aer condiționat și încălzire centrală, TV satelit, private En suite Facilitati - cadă sau duș, toaletă din partea casei și un serviciu de menaj zilnic. Aruncati o privire la pagina noastră de camere pentru mai multe informații.

Serviciul Prietenos

Nostru mai multe limbi, iar personalul foarte bine instruit este prietenos și profesionist și decis să vă asigure că sejurul dvs. va fi mai plăcut posibil. Noi oferim o serie de servicii de top calitate de cazare, inclusiv un mic dejun tip bufet, un lounge bar, room service, o recepție de 24 de ore pentru a vă ajuta cu toate întrebările dumneavoastră, inclusiv furnizarea de informații turistice și de informații și multe altele rezervare. Vezi serviciile noastre, făcând clic pe link-ul pentru mai multe informații detaliate.

uparrow