Locație

Bine ati venti pe site-ul oficial al hotelului San Giorgio & Olimpic din Florenta. Hotelul San Giorgio din Florenta este hotel detinut de o familie, un hotel ieftin de 3 stele, situat in centrul istoric, aproape de statia de tren din Florenta. Un hotel detinut de o familie, mentinut in stare buna si renovat periodic ca sa mentina standardul ridicat pe care si l-a propus.

Galerie Foto

Aruncati o privire pentru tine pentru a vedea ce facilități mare avem și principalele atracții la câțiva pași de noi ...

NOU !!! - Conexiune la Aeroport

NEW LINK Tramvaiul T2 Florența Peretola Aeroport - Piazza Dell'Unità Italiana, FRONT STOP Hotel San Giorgio.

 

Cu mașina - Parcare Villa Costanza - Tramvia T1 - Hotel S.Giorgio

Bine ați venit la Hotel San Giorgio și Olimpic Florența

Privat de 3 stele in centrul Florentei.

Hotel San Giorgio & Olimpic
Prezentare

Hotelul San Giorgio & Olimpic este un hotel elegant și confortabil de 3 stele, camerele fiind mobilate în stilul caracteristic al artei florentine sărace, cu o notă de modernitate. Unele camere au balcon, unde puteți servi micul dejun cu un splendid vedere la capele de la Medici, la Duomo și la biserica din S. Maria Novella. Locație strategică în centrul istoric al Florenței, unde totul se află la câțiva pași: 100mt de stația SMN, 200m de la Duomo și vizavi de terminalul noului Tramway T2 spre Aeroportul Florența.

Hotel San Giorgio & Olimpic
Personalul nostru

Personalul nostru este calificat, disponibil și multilingv, pregătit pentru a satisface nevoile clienților noștri: rezervări de excursii, muzee, expoziții etc.

Gata să ajute clienții să aprecieze cultura, arta și tradițiile cele mai autentice din Florența și împrejurimile sale minunate. Recepția este deschisă 24/24.

uparrow