Róma

Távolság: 290 Km - 1 óra, 40 perc az Eurostar vonattal

Milánó

Távolság: 300 Km - 2 óra, 30 perc az Eurostar vonattal

Velence

Távolság: 250 Km - 2 óra, 50 perc az Eurostar vonattal

Helyszín

A Hotel San Giorgio & Olimpic Firenze a történelmi központban helyezkedik el, egy kőhajításnyira Firenze híres látványosságaitól, amelyek közel esnek a Hotel San Giorgio remek központi fekvéséhez! Pár perc gyaloglásra a Santa Maria Novella vasútállomás található (Firenze fő vasútállomása), tehát hotelünk ideális választás azok számára, akik a a történelmi központban keresnek szállást a vasútállomáshoz közel…Látogassák meg a Dómot, (Duomo) csodálják meg Brunelleschi Dómját vagy élvezzenek egy fagylaltot, miközben a kilátást csodálják a Ponte Vecchioról...

Kérjük várjon, míg betölt interaktív térképünk... Navigáljon a térképen az egérrel, kicsinyítsen, nagyítson vagy kattintson ide a teljes képernyős megjelenítéshez kattintson ide a teljes képernyős.

Hogyan találja meg a Hotel San Giorgio & Olimpic Firenze-t

Vonattal : Firenze fő vasútállomása, a Santa Maria Novella 100 méterre van a hoteltől. Minden Intercity és Eurostar vonat megáll itt, tehát a San Giorgio hotel ideális választás a vasúton érkezőknek.

Autóval : A belvárosi Hotel San Giorgio privát parkolási lehetőséget biztosít egy közeli garázsban. Kérjük értesítsen, ha autóval érkezik, hogy elintézhessük a parkolást. A szolgáltatásért egy kevés kiegészítést kell fizessen.

Repülővel : A Firenzéhez legközelebb eső repülőtér az Amerigo Vespucci repülőtér 2.5 km-re. A legtöbb nemzetközi járat ( köztük a Ryan Air) a pisai Galileo Galilei repülőtérre érkezik, ami 80 km-re van (55 perc vonattal). A pisai repülőtér vasútállomása rögtön a repülőtér mellett van, a peron kb. 7 méterre a végállomás épületétől, tehát nagyon kényelmes a repülővel érkezőknek.

Michelangelo Dávid szobra - Galleria dell'Accademia

Távolság: 300m
Originalul se afla aici, dar trebuie sa fiti atenti la copii(sunt 7 imitatii de marime naturala in centrul Florentei).Trebuie sa o luati spre Piazza San Marco, dupa aceea spre Galleria Dell`Accademia.

Duomo (Dóm)

Távolság: 200m
A hotelt elhagyva forduljon jobbra, aztán balra. Menjen egyenesen előre, amíg eljut a Dómhoz. Nehéz lenne eltéveszteni, ugyanis a hotelhez közel, a történelmi központban található. Tudták? A firenzei törvény szerint egy épület magassága sem haladhatja meg Brunelleschi ragyogóan narancssárga Dómjának magasságát.

Uffizi Képtár

Távolság: 500m
Az Uffizi Képtár az Arno folyó és a Ponte Vecchio mellett található. Vegyék igénybe személyzetünk segítségét a jegyekkel kapcsolatban, hogy elkerüljék a hosszú sorban állást, főleg a tavaszi és nyári hónapokban.

Piazzale Michelangelo 1 km és a Ponte Vecchio

Távolság: 400m
Élvezzék a pompás körkilátást a Piazzale Michelangeloról és egy fagylalttal kószálhatnak a Ponte Vecchion, Firenze legöregebb hídján. Mindkét látnivaló a városközpontban helyezkedik el, 10 és 15 perces sétára a Hotel San Giorgiotól.

uparrow