Helyszín

Üdvözöljük a San Giorgio & Olimpic Florence hotel hivatalos honlapján. A San Giorgio hotel Firenzében családi vállalkozás, olcsó, három csillagos hotel, a történelmi központban fekszik, a firenzei vasútállomás mellett. A hotel családi vállalkozás, kitűnő állapotban tartva, periodikusan felújtva, hogy megtarthassa a kitűzött magas színvonalat.

Képgaléria

Vessen egy pillantást magad, hogy milyen nagy lehetőség van, és a fő látnivalók gyalogosan velünk ...

NEW !!! - Repülőtéri kapcsolat

ÚJ LINK villamos T2 Firenze Peretola repülőtér - Piazza Dell'Unità Italiana, FRONT STOP Hotel San Giorgio.

 

Autóval - Parkolás Villa Costanza - Tramvia T1 - Hotel S.Giorgio

Üdvözöljük a Hotel San Giorgio és Olimpic Firenze

Üdvözöljük a Hotel San Giorgio & Olimpic Firenze magántulajdonban lévő három csillagos központi hotelben Firenzében

Hotel San Giorgio & Olimpic
Előadás

A Hotel San Giorgio & Olimpic egy elegáns és kényelmes 3-csillagos szálloda, a szobák a szegény firenzei művészet jellegzetes stílusában vannak berendezve, modernséggel, néhány szoba pedig erkéllyel rendelkezik, ahol reggelivel büszkélkedhet. kilátás nyílik a Medici kápolnákra, a Duomo és a S. Maria Novella templomra. Stratégiai helyen, Firenze történelmi központjában található, ahol mindössze gyalogosan is megközelíthető: 100 méterre az SMN állomástól, 200 méterre a Dómtól és az új T2-es villamossal a Firenze repülőtér felé.

Hotel San Giorgio & Olimpic
Munkatársaink

Munkatársaink képzettek, elérhetőek és többnyelvűek, hogy megfeleljenek ügyfeleink igényeinek: utazás, múzeum, kiállítás stb.

Készen áll arra, hogy segítsen az ügyfeleknek értékelni Firenze leghitelesebb kultúráját, művészetét és hagyományait és csodálatos környezetét. A recepció nyitva van 24/24.

uparrow