Képgaléria

Vessen egy pillantást magad, hogy milyen nagy lehetőség van, és a fő látnivalók gyalogosan velünk ...

Helyszín

Üdvözöljük a San Giorgio & Olimpic Florence hotel hivatalos honlapján. A San Giorgio hotel Firenzében családi vállalkozás, olcsó, három csillagos hotel, a történelmi központban fekszik, a firenzei vasútállomás mellett. A hotel családi vállalkozás, kitűnő állapotban tartva, periodikusan felújtva, hogy megtarthassa a kitűzött magas színvonalat.

Hotel Rex Florence

Kérjük, látogasson el húga Hotel Rex Firenze található a sarkon ... A hagyományos, 3 csillagos szálloda 32 hangulatos szobákkal. A megtekintéséhez a testvér szálloda, kattintson ide - Hotel Rex Florence

Üdvözöljük a Hotel San Giorgio és Olimpic Firenze

Üdvözöljük a Hotel San Giorgio & Olimpic Firenze magántulajdonban lévő három csillagos központi hotelben Firenzében

Megfizethető szobák

Hotel San Giorgio & Olimpic Florence kiváló minőségű szobák különböző méretekben. Minden szoba felújított és berendezett, elegáns, modern stílusban, minőségi bútorokkal és gazdag szövetekkel. Minden szobából a legújabb összkomfort köztük ingyenes Wi-Fi internet-hozzáférés, légkondicionáló és központi fűtés, műholdas TV, saját fürdőszobával rendelkeznek - kád vagy zuhanyzó, piperecikkek és napi takarítás. Vessen egy pillantást a szobák oldalon olvashatunk.

Barátságos Service

A több nyelven beszélő és magasan képzett személyzet barátságos és profi, és elkötelezett amellett, hogy biztosítja, hogy itt tartózkodása a lehető legkellemesebben teljen. Kínálunk egy sor kiváló minőségű szállodai szolgáltatásokat svédasztalos reggeli, lounge bár, szobaszerviz, 24 órás recepció segítséget nyújt a minden kérdésére, beleértve az idegenforgalmi és foglalás információk és még sok más. Tekintse meg a Services által linkre kattintva részletes információkat.

uparrow