Ρώμη

Απόσταση: 290 χλμ – 1 ώρα, 30 λεπτά με το τρένο Eurostar

Μιλάνο

Απόσταση: 300 χλμ – 2 ώρες, 30 λεπτά με το τρένο Eurostar

Βενετία

Απόσταση: 2 ώρες, 50 λεπτά με το τρένο Eurostar

τοποθεσία

Το Ξενοδοχείο San Giorgio & Olimpic της Φλωρεντίας βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας, πολύ κοντά σε όλα τα διάσημα αξιοθέατα της Φλωρεντίας που βρίσκονται σε απόσταση λίγων λεπτών χάρη στην μοναδική κεντρική τοποθεσία του Ξενοδοχείου San Giorgio!!! Μόλις λίγα λεπτά από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Santa Maria Novella (τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φλωρεντίας) σημαίνει πως το ξενοδοχείο μας αποτελεί την ιδανική επιλογή γι' αυτούς που αναζητούν ένα ξενοδοχείο στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό... Επισκεφθείτε το Ντουόμο και θαυμάστε τον τρούλο του Μπρουνελέσκι, εναλλακτικά γευτείτε ένα παγωτό ενώ ρεμβάζετε από το Πόντε Βέκιο... Δείτε την Οπτικοακουστική Ξενάγηση της Φλωρεντίας για περισσότερες πληροφορίες για τα αξιοθέατα.

Παρακαλούμε περιμένετε να φορτώσει ο διαδραστικός χάρτης... Περιηγηθείτε στο χάρτη και ζουμάρετε με το ποντίκι σας, ή επιλέξτε εδώ για πλήρη οθόνη.

Πώς να φτάσετε στο Hotel San Giorgio & Olimpic Φλωρεντία

Με Τρένο : Ο κύριος σιδηροδρομικός σταθμός της Φλωρεντίας Santa Maria Novella βρίσκεται μόλις 100 μέτρα μακριά. Όλα τα τρένα Intercity και Eurostar σταματούν εδώ κάνοντας έτσι το Ξενοδοχείο San Giorgio ένα ιδανικό ξενοδοχείο για τους τουρίστες που έρχονται με τρένο.

Με Αυτοκίνητο : Το Ξενοδοχείο San Giorgio μπορεί να κανονίσει ιδιωτικό πάρκινγκ σε κοντινό γκαράζ. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν φτάνετε με αυτοκίνητο ώστε να κανονίσουμε το πάρκινγκ. Υπάρχει μια μικρή χρέωση γι' αυτήν την υπηρεσία.

Με Αεροπλάνο : Το κοντινότερο Αεροδρόμιο στη Φλωρεντία είναι το Amerigo Vespucci στα 2.5 χλμ. Οι περισσότερες διεθνείς πτήσεις (συμπεριλαμβανομένης της Ryan Air) φτάνουν στη Πίζα στο Αεροδρόμιο Galileo Galilei 80 χλμ μακριά (55 λεπτά με το τρένο). Υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός στο Αεροδρόμιο της Πίζας πολύ κοντά στο κεντρικό κτήριο του αεροσταθμού γεγονός πολύ πρακτικό γι' αυτούς που φτάνουν από αέρος.

Δαβίδ του Μικελάντζελο - Galleria dell'Accademia

Απόσταση: 300μ
Για να δείτε το πρωτότυπο του Δαβίδ πρέπει να έρθετε εδώ και προσοχή στις απομιμήσεις (υπάρχουν 7 πιστά αντίγραφα που βρίσκονται στο κέντρο της Φλωρεντίας). Κατευθυνθείτε προς την πλατεία San Marco και έπειτα προς την Galleria dell' Accademia.

Ντουόμο

Απόσταση: 200μ
Στρίψτε δεξιά μόλις βγείτε απ' το ξενοδοχείο και έπειτα αριστερά. Ακριβώς ευθεία βρίσκεται το Ντουόμο. Σημειώστε πως είναι πολύ δύσκολο να μη βρείτε το Ντουόμο στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας και σύμφωνα με νόμο της πόλης κανένα κτίριο δεν επιτρέπεται να είναι ψηλότερο από το Ντουόμο.

Γκαλερία Ουφίτσι

Απόσταση: 500μ
Η Γκαλερία Ουφίτσι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον Ποταμό Άρνο και το Πόντε Βέκιο. Σημειώστε πως ο ρεσεψιονίστ μας μπορεί να σας κανονίσει εισιτήρια ώστε να αποφύγετε τις ατελείωτες αναμονές που υπάρχουν κυρίως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Πλατεία Μικελάντζελο 800 μ. και το Πόντε Βέκιο

Απόσταση: 400μ
Απολαύστε την εκπληκτική θέα του πανοράματος της Φλωρεντίας από τη πλατεία Μικελάντζελο. Εναλλακτικά, απολαύστε ένα παγωτό ενώ περπατάτε κατά μήκος του Πόντε Βέκιο, της παλαιότερης γέφυρας της Φλωρεντίας. Και τα δύο αξιοθέατα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης μόλις 400 μέτρα από το Ξενοδοχείο San Giorgio.

uparrow