Rooma

etäisyys: 290 Km - 1 tunti, 30 minuuttia Eurostar junalla

Milano

etäisyys: 300 Km - 2 tuntia, 30 minuuttia Eurostar junalla

Venetsia

etäisyys: 250 Km - 2 tuntia, 50 minuuttia Eurostar junalla

Sijainti

Hotelli San Giorgio & Olimpic Firenze sijaitsee Firenzen historiallisessa keskustassa, vain kivenheiton päässä Firenzen tärkeimmistä nähtävyyksistä, helppo ja nopea kävelymatka hotelli San Giorgion erinomaiselta sijainnilta! Vain minuuttien kävelyn päässä Santa Maria Novellan juna-asemalta (Firenzen pääasema)sijaitseva hotellimme on huippuvalinta niille, jotka etsivät hotellia keskustasta läheltä juna-asemaa… Vieraile Duomossa ja ihaile Brunelleschin Domea, vaihtoehtoisesti voi syödä jäätelöä katsellessaan näkymiä Ponte Vecchiolta…Katso Firenzen virtuaaliesittely jos haluat lisätietoa näistä nähtävyyksistä.

Odota, että virtuaalikartta latautuu... Käytä hiirtä kartalla navigoimiseen, tsuumaa karttaa pienemmäksi ja suuremmaksi tai klikkaa tästä saadaksesi kartan koko ruudulle.

Miten päästä Hotelli San Giorgio & Olimpic Firenzeen

Junalla : Firenzen päärautatieasema Santa Maria Novella on vain sadan metrin päässä. Kaikki Intercity ja Eurostar-junat pysähtyvät tässä tehden Hotelli San Giorgiosta erinomaisen valinnan junalla saapuville matkustajille.

Autolla : Hotelli San Giorgio voi järjestää pysäköinnin läheiseen autotalliin. Ilmoitathan meille jos saavut autolla, pysäköintipalvelusta veloitetaan pieni korvaus.

Lentäen : Amerigo Vespuccin lentokenttä on läheisin, mutta suurin osa kansainvälisistä lennoista (myös Ryanair) saapuu Pisa Galileo Galilein lentokentälle, joka sijaitsee noin 80 kilometrin ja 55 minuutin päässä junalla. Pisan juna-asema on heti lentokentän vieressä tehden saapumisen kaupunkiin helpoksi kaikille lentäen saapuville.

Michelangelo's David - Galleria dell'Accademia

etäisyys: 300m
Nähdäksesi alkuperäisen Davidin täytyy olla tarkkana näköispatsaiden kanssa (Firenzen keskustassa on 7 oikean kokoista jäljennöstä). Mene Piazza San Marcolle ja siitä kaupunkiin Galleria dell’Accademialle.

Duomo

etäisyys: 200m
Käänny hotellilta oikealle ja sen jälkeen vasemmalle. Jatka suoraan kunnes tulet Duomolle. Onneksi Duomoa on hankalaa olla löytämättä sillä se on suoraan Firenzen keskustassa ja lain mukaan mikään rakennus ei saa olla sitä korkeampi.

Uffizin galleria

etäisyys: 500m
Uffizin galleria sijaitsee heti Arno-joen ja Ponte Vecchion vieressä. Kysy vastaanotostamme lippujen järjestämistä etukäteen pitkien jonojen välttämiseksi, erityisesti keväällä ja kesällä.

Piazzale Michelangelo800m ja Ponte Vecchio

etäisyys: 400m
Nauti Firenzen häikäisevästä panoraama-näkymästä Piazzale Michelangelolla. Vaihtoehtoisesti voit nauttia jäätelöstä kävellessäsi edestakaisin Firenzen vanhimmalla sillalla, Ponte Vecchiolla. Molemmat nähtävyydet sijaitsevat kaupungin keskustassa, noin 400metrin päässä hotelli San Giorgiosta.

uparrow