Sijainti

Hotelli San Giorgio sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaikista Firenzen tärkeimmistä nähtävyyksistä kuten Ponte Vecchio, Uffizin galleria, Michelangelon David ja Duomo.Klikkaa hotellin sijaintiamme nähdäksesi kartan.

Foto Galleria

Tutustu itse nähdä, mitä suuria tiloja meillä ja tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä meistä ...
klikkaa tästä nähdäksesi kuvagalleria

UUSI !!! - Lentokenttäyhteys

NEW LINK Tramway T2 Firenze Peretolan lentokenttä - Piazza Dell'Unità Italiana, FRONT STOP Hotel San Giorgio.

 

Autolla - Pysäköinti Villa Costanza - Tramvia T1 - Hotel S.Giorgio

Tervetuloa Hotel San Giorgio ja Olimpic Firenze

Tervetuloa Hotelli San Giorgion ja Olimpic Firenze Hotellin virallisella verkkosivulle. San Giorgio Hotelli Firenzessä on perheomistuksessa oleva kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa lähellä juna-asemaa.

Hotel San Giorgio & Olimpic
Esittely

Hotel San Giorgio & Olimpic on tyylikäs ja viihtyisä 3 tähden hotelli, ja huoneet on sisustettu huonolla Florentine-taiteen tyyliin ja modernisti. Joissakin huoneissa on parveke, jossa voit nauttia aamiaisen upealla näkymä Medici-kappeleille, Duomolle ja S. Maria Novellan kirkolle. Strateginen sijainti Firenzen historiallisessa keskustassa, jossa kaikki on kävelyetäisyydellä: 100 metrin päässä SMN-asemalta, 200 metrin päässä Duomolta ja vastapäätä uuden Tramway T2: n terminaalia Firenzen lentokentälle.

Hotel San Giorgio & Olimpic
Henkilökuntamme

Henkilökuntamme on pätevä, saatavilla ja monikielinen valmiina vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin: retkien, museoiden, näyttelyiden jne.

Varaaminen Valmiina auttamaan asiakkaita arvostamaan Firenzen aitoa kulttuuria, taidetta ja perinteitä ja sen ihanaa ympäristöä. Vastaanotto on auki 24/24.

uparrow