Beliggenhed

San Giorgio ligger blot nogle få minutters gang fra Firenzes vigtigste seværdigheder som Ponte Vecchio, Uffizi Galleriet, Michelangelos David og Duomo.

BilledGalleri

Tag et kig for dig selv at se, hvad store faciliteter, vi har, og de vigtigste attraktioner i gåafstand af os ...
klik her for at se fotogalleriet

NYHED !!! - Lufthavnstilslutning

NY LINK Tramway T2 Firenze Peretola Lufthavn - Piazza Dell'Unità Italiana, FRONT STOP Hotel San Giorgio.

 

Med bil - Parkering Villa Costanza - Tramvia T1 - Hotel S.Giorgio

Velkommen til Hotel San Giorgio og Olimpic Florence

Velkommen til Hotel San Giorgio and Olimpic Florence Officielle Hjemmeside. San Giorgio Hotel i Firenze er et familiedrevet, trestjernet og billigt hotel i Firenze, beliggende nær banegården i Firenzes historiske bymidte.

Hotel San Giorgio & Olimpic
Præsentation

Hotel San Giorgio & Olimpic er et elegant og komfortabelt 3-stjernet hotel. Værelserne er indrettet i den karakteristiske stil af den stakkels florentinske kunst, med et præg af modernitet. Nogle værelser har balkon, hvor man kan spise morgenmad med en flot udsigt over Medici kapeller, Duomo og kirken S. Maria Novella. Strategisk placeret i det historiske centrum af Firenze, hvor alt er inden for gåafstand: 100mt fra SMN stationen, 200mt fra Duomo og modsat terminalen af ​​den nye sporvogn T2 mod Firenze lufthavn.

Hotel San Giorgio & Olimpic
Vores personale

Vores medarbejdere er kvalificeret, tilgængelig og flersproget klar til at imødekomme vores kunders behov: bookingture, museer, udstillinger mv.

Klar til at hjælpe kunder med at værdsætte den mest autentiske kultur, kunst og traditioner i Firenze og dens vidunderlige omgivelser. Receptionen er åben 24/24.

uparrow