Местонахождение

Добре дошли в официалния уебсайт на хотел Сан Джорджо и Олимпик Флоренция. Хотел Сан Джорджо във Флоренция е семеен, евтин тризвезден хотел във Флоренция, разположен в историческия център близо до главната жп гарата. Високият стандарт, който този семеен хотел винаги е предлагал, е гарантиран от изрядните условия и честото му обновяване.

Фото Галерия

Обърнете внимание за себе си, за да види какво голямо съоръжения имаме и основните забележителности на пешеходно разстояние от нас ...

НОВО !!! - Връзка с летището

НОВО ВРЪЗКА Трамвайна линия T2 Флоренция Перетола летище - Piazza Dell'Unità Italiana, FRONT STOP Хотел Сан Джорджо.

 

С кола - Паркинг Villa Costanza - Tramvia T1 - Хотел S. Giorgio

Добре дошли в Hotel San Giorgio и Olimpic Флоренция

семеен тризвезден хотел в центъра на Флоренция

Хотел San Giorgio & Olimpic
представяне

Хотел San Giorgio & Olimpic е елегантен и удобен 3-звезден хотел, стаите са обзаведени в характерен стил на лошото флорентинско изкуство, с едно докосване на модерността. Някои стаи имат балкон, където можете да закусите с прекрасна изглед към параклисите Медичи, Дуомо и църквата "Света Мария Новела". Стратегически разположен в историческия център на Флоренция, където всичко е на пешеходно разстояние: 100mt от SMN станция, 200mt от Дуомо и срещу терминала на новия трамвай T2 към летище Флоренция.

Хотел San Giorgio & Olimpic Нашият персонал

Нашият персонал е квалифициран, наличен и многоезичен, готов да отговори на нуждите на нашите клиенти: резервации на екскурзии, музеи, изложби и др.

Готови да помогнат на клиентите да оценят най-автентичната култура, изкуство и традиции на Флоренция и нейните прекрасни околности. Рецепцията е отворена 24/24.

uparrow