San Giorgio & Olimpic Florenta >Home Pege >Engleza – un hotel ieftin in Florenta
English Italiano French Spanish German Japanese Polish Russian Hungarian Swedish Romanian Bulgarian Portuguese Finnish Danish Greek Chinese Indian
 
Facebook Flickr
Hotelul | Locatie | Oferte Speciale
Hotel Rex Florence
arrow
  WI-FI INTERNET FREE!
arrow
  Ofertele speciale
arrow
  Rezervati
 
 
REZERVATI

 
Privat de 3 stele in centrul Florentei
   
  Locatie Bine ati venit la San Giorgio & Olimpic Florenta    
 
Locatie

Bine ati venti pe site-ul oficial al hotelului San Giorgio & Olimpic din Florenta. Hotelul San Giorgio din Florenta este hotel detinut de o familie, un hotel ieftin de 3 stele, situat in centrul istoric, aproape de statia de tren din Florenta.

Un hotel detinut de o familie, mentinut in stare buna si renovat periodic ca sa mentina standardul ridicat pe care si l-a propus.

Hotelul San Giorgio este situat la doar cateva minute de mers de atractiile cele mai importante ale Florentei cum ar fi: Ponte Vecchio, Galeria Uffizi, David de Michelangelo si Domul.

Principala statie de tren, Santa Maria Novella este doar la 100 m, facand hotelul imediat accesibil pentru cei care sosesc cu trenul.

Considerat de ghiduri oficiale”un hotel ieftin excelent in Florenta”, credem ca hotelul nostru valoreaza toti banii.

Rezervati cazarea in Florenta acum si platiti camera la sosirea sau la plecarea din hotel. Cele mai frumoase atractii turistice sunt la distanta mica de hotelul nostru din centrul Florentei – Baptistry, Galeria Uffizi, Piazza della Signoria si Domul din Florenta.

 
Hotel San Giorgio Florence
Hotel San Giorgio & Olimpic Florence | Via San Antonino 3, Florence, 50123 | Tel.: 055/284344 | Fax: 055/283580 | Partita IVA : 00907440481
Site creat si intretinut de : Fisheyes Ltd
Alegeti limba: English . Italiano . French . Spanish . German . Japanese . Polish . Russian . Hungarian . Swedish . Romanian . Bulgarian
Copyright © www.hotelsangiorgioflorence.com | Vizitati hotelul geaman Hotel Rex din Florenta Hotel Rex