San Giorgio & Olimpic Hotelli Firenze > Sijainti: Keskusta Majoitus Firenze
English Italiano French Spanish German Japanese Polish Russian Hungarian Swedish Romanian Bulgarian Portuguese Finnish Danish greek Chinese Indian
 
 
Facebook Flickr
  Virtuaaliesittely - Klikkaa tästä!
Hotelli Etusivu | Kuvagalleria | Huoneet & Palvelut |
HOTELLI SAN GIORGIO FIRENZE
arrow
  WI-FI INTERNET FREE!
arrow
  ONLINE-VARAUKSET
arrow
  ERIKOISTARJOUKSETE
 
Secure Booking
Suojattu varaus
arrow
Our Location
arrow
           
 
VARAUKSET

 
Kolmen tähden hotelli Firenzessä sijaitsee historiallisessa keskustassa
 
Book Online
   
  Firenzen nähtävyydet HOTELLI SAN GIORGIO SIJAINTI etäisyydet  
 


 

Rooma - etäisyys: 290 Km - 1 tunti, 30 minuuttia Eurostar junalla
line

Milano - etäisyys: 300 Km - 2 tuntia, 30 minuuttia Eurostar junalla
line

Venetsia - etäisyys: 250 Km - 2 tuntia, 50 minuuttia Eurostar junalla
line

Hotelli San Giorgio & Olimpic Firenze sijaitsee Firenzen historiallisessa keskustassa, vain kivenheiton päässä Firenzen tärkeimmistä nähtävyyksistä, helppo ja nopea kävelymatka hotelli San Giorgion erinomaiselta sijainnilta! Vain minuuttien kävelyn päässä Santa Maria Novellan juna-asemalta (Firenzen pääasema)sijaitseva hotellimme on huippuvalinta niille, jotka etsivät hotellia keskustasta läheltä juna-asemaa… Vieraile Duomossa ja ihaile Brunelleschin Domea, vaihtoehtoisesti voi syödä jäätelöä katsellessaan näkymiä Ponte Vecchiolta…Katso Firenzen virtuaaliesittely jos haluat lisätietoa näistä nähtävyyksistä.

Odota, että virtuaalikartta latautuu... Käytä hiirtä kartalla navigoimiseen, tsuumaa karttaa pienemmäksi ja suuremmaksi tai klikkaa tästä saadaksesi kartan koko ruudulle

Miten päästä Hotelli San Giorgio & Olimpic Firenzeen
Via San Antonino 3, Florence, 50123

Train Junalla : Firenzen päärautatieasema Santa Maria Novella on vain sadan metrin päässä. Kaikki Intercity ja Eurostar-junat pysähtyvät tässä tehden Hotelli San Giorgiosta erinomaisen valinnan junalla saapuville matkustajille.

Car Autolla : Hotelli San Giorgio voi järjestää pysäköinnin läheiseen autotalliin. Ilmoitathan meille jos saavut autolla, pysäköintipalvelusta veloitetaan pieni korvaus.

Car Lentäen : Amerigo Vespuccin lentokenttä on läheisin, mutta suurin osa kansainvälisistä lennoista (myös Ryanair) saapuu Pisa Galileo Galilein lentokentälle, joka sijaitsee noin 80 kilometrin ja 55 minuutin päässä junalla. Pisan juna-asema on heti lentokentän vieressä tehden saapumisen kaupunkiin helpoksi kaikille lentäen saapuville.

Michelangelo's David - Galleria dell'Accademia - etäisyys: 300m
Nähdäksesi alkuperäisen Davidin täytyy olla tarkkana näköispatsaiden kanssa (Firenzen keskustassa on 7 oikean kokoista jäljennöstä). Mene Piazza San Marcolle ja siitä kaupunkiin Galleria dell’Accademialle.

Duomo - etäisyys: 200m
Käänny hotellilta oikealle ja sen jälkeen vasemmalle. Jatka suoraan kunnes tulet Duomolle. Onneksi Duomoa on hankalaa olla löytämättä sillä se on suoraan Firenzen keskustassa ja lain mukaan mikään rakennus ei saa olla sitä korkeampi.

Uffizin galleria - etäisyys : 500m
Uffizin galleria sijaitsee heti Arno-joen ja Ponte Vecchion vieressä. Kysy vastaanotostamme lippujen järjestämistä etukäteen pitkien jonojen välttämiseksi, erityisesti keväällä ja kesällä.

Piazzale Michelangelo800m ja Ponte Vecchio - etäisyys: 400m
Nauti Firenzen häikäisevästä panoraama-näkymästä Piazzale Michelangelolla. Vaihtoehtoisesti voit nauttia jäätelöstä kävellessäsi edestakaisin Firenzen vanhimmalla sillalla, Ponte Vecchiolla. Molemmat nähtävyydet sijaitsevat kaupungin keskustassa, noin 400metrin päässä hotelli San Giorgiosta.

 
 
HOTELLI SAN GIORGIO FIRENZE
Hotel San Giorgio & Olimpic Florence | Via San Antonino 3, Florence, 50123 | Tel.: 055/284344 | Fax: 055/283580 | Partita IVA : 00907440481
Verkkosivun suunnittelu ja ylläpito : Fisheyes Ltd
Valitse kieli: englanti . italia . ranska . espanja . saksa . japani . puola . venäjä . unkari . ruotsi . romania . bulgaria . portugali . intia . kiina . korea . Czech . tanska . kreikka . suomi
Copyright © www.hotelsangiorgioflorence.com | Yksityisyyden suoja | Vieraile sisarhotellissamme Firenze Hotelli Rexissä
Hotel San Giorgio - Prop. Alberghiera S. Antonino Srl | Reg. Soc. TRIB. FI. 14726 - C.C.I.A.A. 167070